neděle 26. dubna 2015

Pokračujeme podle plánu

Jak probíhají přípravy na otevření školy Prosperity?

Vše jde podle plánu. Máme k dispozici projekt přestavby, který od nás dostane stavební firma, aby mohla začít s rekonstrukcí.

Mezitím jsme vybrali společnost, která vybaví naši školu nábytkem. Posíláme jí plány a nákresy našich představ tak, aby architekt mohl provést vizualizaci a doladili jsme společně poslední detaily. Jakmile budeme spokojení s tím, jak vnitřní prostory budou vypadat, uvidíte i vy nákresy v digitální podobě na našem webu.


Možná už teď můžeme prozradit, že škola bude vybavena moderním nábytkem, šatny budou pohodlné a v blízkosti tříd, použijeme tři barvy (šedou, modrou a zelenou), které zpestříme barevnými doplňky. Lavice budou výškově nastavitelné, tabule jsme vybrali bílé, na které se píše fixou a uvažujeme i o barevných nástěnných plochách, které barevně doladí třídu.

Mateřská škola bude mít nádherné prostory s velkou učebnou, praktickými šatnami a dětem na míru přizpůsobeným sociálním zařízením.

Připravujeme i jídelnu pro dvacet dětí, ve které se budou třídy střídat tak, aby se děti najedly v pohodě, klidu a příjemném prostředí.

Těšíme se, až vás v létě budeme moci v nově zrekonstruovaných prostorách přivítat!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Abyste nebyli anonymní, budeme moc rádi, pokud ve výběru KOMENTOVAT JAKO vyberete předposlední možnost (název/adresa URL) a do políčka NÁZEV se podepíšete :)
Děkujeme za komentáře!