pondělí 1. května 2017

Sbíráme víčka pro Elišku a Oldíka

Ve spolupráci s Aquabellou Poděbrady se zapojujeme do podpory Elišky a Oldíka.

Dvojčatům Elišce a Oldíkovi je jedenáct let a mají diagnostikovanou dětskou mozkovou obrnu. Pohybují se na mechanickém vozíku, navštěvují ZŠ Krchleby. Doma děti cvičí, protahují nohy ve vertikalizačním stojanu, chodí ve speciálním chodítku. Jezdí plavat do Kutné Hory, dvakrát týdně mají hiporehabilitaci. Venku trénují na speciálních tříkolkách.

Každý rok jezdí do lázní a už dvakrát se podařilo sehnat peníze na speciální léčebný program klim-therapy, který praktikují v lázních Klimkovice. Cvičení pro jedno dítě stojí 49 000 Kč, takže pro obě děti je to už 98 000 Kč. Abby byl zachován účinek této dlouhodobé léčby, je potřeba toto cvičení opakovat.

Rádi podpoříme Elišku a Oldíka sběrem plastových víček. Plastová víčka můžete nosit do školy nebo je odevzdávat přímo v poděbradské Aquabelle. Zajištěn je odvoz víček přímo do Krchleb. Děkujeme, že pomáháte s námi!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Abyste nebyli anonymní, budeme moc rádi, pokud ve výběru KOMENTOVAT JAKO vyberete předposlední možnost (název/adresa URL) a do políčka NÁZEV se podepíšete :)
Děkujeme za komentáře!