pondělí 26. září 2016

Kurzy pro dospělé - šk. rok 2016/17

Naše škola nabízí v rámci celoživotního vzdělávání i kurzy pro dospělé. Ve školním roce 2016/17 pro Vás máme následující nabídku:

DEKORATIVNÍ ČINNOSTI, KVĚTINOVÉ VAZBY
Naučte se a vyzkoušejte tradiční i netradiční vazby květin a dalších přírodnin, vyzdobte si svůj dům či byt krásnými dekoracemi. Pomůže vám floristka a umělkyně Hana Bělohlávková.

ZÁKLADY POČÍTAČOVÉ GRAMOTNOSTI
Nerozumíte si s počítačem nebo se chcete dozvědět a naučit víc? Psát e-maily, efektivně využívat internetové zdroje nebo vytvořit vlastní webové stránky nebo profil na sociálních sítích? Lektorka Marie Zahradníková nabízí své služby a zpřístupní vám svět techniky a počítačů.

ANGLICKÝ JAZYK I, II + NĚMECKÝ JAZYK I, II
Chystáte se na dovolenou a chcete si konečně říct o zmrzlinu anglicky nebo německy? Nebo jste věční začátečníci a chcete se konečně dostat kousek dál? Nebo se chcete rozmluvit, protože jste toho plno zapomněli? Dvě úrovně jazykové výuky nabízíme pro anglický i německý jazyk.

MATEMATIKA PROF. HEJNÉHO PRO DOSPĚLÉ
Co to je za matematiku, o které se teď tolik mluví? Přijďte si vyzkoušet výukové lekce tak, jak je prožívají děti v naší škole. Poznejte taje matematiky a konečně prožijte a zamilujte si to, co jste ve škole neměli rádi. Pythagorova věta? Dvojková soustava? Řezy krychlí? Logické hádanky? Rozvoj logického myšlení a trénink paměti a představivosti - to vše nabízí kurz matematiky pro dospělé.

BYLINKÁŘSTVÍ
Přijďte si vypěstovat bylinky, dozvědět se něco o léčivých účincích jednotlivých rostlin, uvařit si čaj nebo udělat vlastní krém nebo bylinkový olejíček. Zapomeňte na chvíli na stres a ponořte se do vůní a energií rostlin s lektorkou Evou Krupičkovou.

KERAMIKA
Láká vás vyrobit si vlastní hrneček, keramickou dekoraci nebo jen tak ponořit ruce do keramické hlíny? Přijďte si to vyzkoušet a ozdobte svůj byt nebo dům keramickým uměleckým dílem vlastní výroby. Lektorka p. Benešová vám s tím určitě pomůže.


Jak se do kurzu přihlásit?
Nejdřív potřebujeme vědět zájem - proto vyplňte, prosím, náš dotazník a dejte nám vědět, o které kurzy stojíte.
Pak dáme dohromady termíny. Kurzy budou začínat v 17 hodin, abyste nemuseli utíkat z práce :)
Jakmile se skupina dá dohromady, kurzy budou zahájeny. Předpokládáme v polovině října.

Cena kurzů
2 500 Kč / semestr (pololetí)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Abyste nebyli anonymní, budeme moc rádi, pokud ve výběru KOMENTOVAT JAKO vyberete předposlední možnost (název/adresa URL) a do políčka NÁZEV se podepíšete :)
Děkujeme za komentáře!