úterý 3. září 2019

Zahájili jsme nový školní rok

V pondělí začal nový školní rok, pro naši školu už čtvrtý v Nové Vsi. Přes prázdniny se nám podařilo zkolaudovat nejen novou učebnu, další vnitřní prostory, ale i zahradu školy se smyslovým chodníkem, pískovištěm, kuličkovištěm a hlavně novou venkovní učebnou. Snad nám počasí dovolí užít si ji co nejvíc.

První školní den jsme ale strávili v tělocvičně právě vzhledem k počasí. I tak jsme si užili vzácné návštěvy - přijel k nám prof. Hejný, autor metody, podle níž učíme v naší škole matematiku. Doprovodila ho doc. Jirotková, která je další autorkou učebnic. Jako dárek přivezli naší škole lípu. Těšíme se, až ji budeme moct zasadit přímo před školou. Pan profesor ošerpoval naše nové prvňáčky.

Přivítali jsme i nové žáky nejen z prvního ročníku, otevřeli jsme poprvé v historii sedmou třídu, ale hlavně... měli jsme radost z toho, že děti už se do své školy těšily, nadšeně se vítaly se svými kamarády a spolužáky (a vůbec se jim nechtělo domů). Přejeme všem dětem, ale i rodičům a pedagogům úspěšný a pohodový školní rok 2019/20. Podívejte se na fotky, jak se náš první školní den podařil. Video z fotografií najdete na školním Facebooku.



















 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Abyste nebyli anonymní, budeme moc rádi, pokud ve výběru KOMENTOVAT JAKO vyberete předposlední možnost (název/adresa URL) a do políčka NÁZEV se podepíšete :)
Děkujeme za komentáře!