pondělí 17. června 2019

Projekt


Projekt „Výstavba venkovní učebny a rozšíření kapacity kmenové třídy“ je spolufinancován Evropskou unií v rámci Integrovaného regionálního operačního programu, 1.výzva MAS PODLIPANSKO-IROP-1.3 Vzdělávání, SC Posílení komunitně vedeného místního rozvoje za účelem zvýšení kvality života ve venkovských oblastech a aktivizace místního potenciálu.

Předmětem projektu „Výstavba venkovní učebny a rozšíření kapacity kmenové třídy“ je výstavba venkovní environmentální učebny a rozšíření kapacity kmenové třídy Základní školy Prosperity v Nové Vsi I (okres Kolín).

Realizací projektu dojde k rekonstrukci a vybavení kmenové učebny a odborného kabinetu. Projekt je zaměřen pro vzdělávání v klíčové kompetenci technické a řemeslné obory, přírodní vědy, multimediální výchovu a komunikaci v cizích jazycích. Dále bude zajištěn bezbariérový přístup do budovy a bezbariérové sociální zařízení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Abyste nebyli anonymní, budeme moc rádi, pokud ve výběru KOMENTOVAT JAKO vyberete předposlední možnost (název/adresa URL) a do políčka NÁZEV se podepíšete :)
Děkujeme za komentáře!