pondělí 22. ledna 2018

Strážné 2018

Náš pobyt v přírodě konečně začal a my si užíváme sněhu, společných her, smíchu, výborného jídla, lyžování a bobování.

Ještě první den večer jsme šli ven. Válení sudů pod světly lamp bylo nevšedním zážitkem pro všechny. Únava nás ale nakonec přepadla a děti usnuly poměrně brzy.

V pondělí jsme vyzkoušeli, jak moc umíme lyžovat - a kdo zvládne jízdu na vleku. Nakonec to dali úplně všichni! I bobisté řádili a radovali se z jízd z obrovských kopců.

Podívejte se na fotky a určitě nás sledujte i dál, informace i fotky budou přibývat. Na další fotky nebo na videa se můžete podívat i na našem FB profilu.















































AKTUALIZACE - ÚTERÝ:

Dnes jsme si zase užili koulování, bobování i lyžování. Nesvítilo tolik sluníčko, byla mlha a zataženo a trochu padal sníh, ale nevadilo nám to. Pokročilejší lyžaři šli na větší sjezdovku a zkusili si jízdu na kotvě.

K obědu jsme měli řízky a bramborovou kaši, k večeři pizzu a ovocný salát. Videa z lyžování jsou na FB, pár fotek ještě přidáváme sem:

Pan ředitel pomáhá Lindě do přezkáčů



Skibus nás vozí od penzionu až k vleku (a zpátky).

K večeři byla pizza :)






Je čas i na hry :)



Ve středu byla mlha. Ale nám to nevadilo, lyžovali jsme i tak. Ve čtvrtek jsme se byli podívat i v Horské službě. Záchranáři nám ukázali techniku, představili svou práci a děti měly plno zajímavých dotazů. Děkujeme Horské službě ve Strážném za čas a trpělivost.



Jinak samozřejmě sušíme, sušíme a sušíme :) Naštěstí je tu dost prostoru pro to, aby děti mohly vždy odejít v suchém oblečení.






Ve čtvrtek je poslední lyžovací den. Mlha už moc není, ale nesvítí sluníčko. Je teplo a děti už lyžují na červené sjezdovce a vyvážejí se nahoru kotvou. Menší děti jezdí na Pomě, ale všichni to zvládají.

Videa a fotky průběžně vkládáme na FB, na některé se podívejte i tady. Doplníme ještě večer.








A v noci to vypadá takhle:


Čtvrteční lyžování a další aktivity :)












Žádné komentáře:

Okomentovat

Abyste nebyli anonymní, budeme moc rádi, pokud ve výběru KOMENTOVAT JAKO vyberete předposlední možnost (název/adresa URL) a do políčka NÁZEV se podepíšete :)
Děkujeme za komentáře!