pondělí 29. května 2017

VZPoura úrazům

Dnes jsme měli jedinečnou příležitost setkat se se zajímavými lidmi. Do školy přijeli Pavel a Zbyněk, aby nám v rámci programu Všeobecné zdravotní pojišťovny VZPoury úrazům pověděli o tom, jak se žije lidem na vozíčku, jaké nástrahy musí denně překonávat, co je pro ně důležité, co složité a hlavně - jak se starat o sebe a dávat na sebe pozor, abychom neskončili v podobné situaci jako oni.


Dětem se vyprávění moc líbilo, dotazy nebraly konce, a tak jsme se dozvěděli opravdu úplné detaily ze života obou sympatických pánů. Děti se podívaly, jak vypadá mícha, proč je důležitá, jaké druhy vozíků existují, s čím se musí vozíčkáři potýkat třeba při přístupu do naší školy. Všichni jsme si prohlédli zajímavá videa a fotky, ale i přizpůsobená auta Pavla a Zbyňka.









Těšíme se, že budeme moci zase někdy Pavla a Zbyňka v naší škole přivítat. Děkujeme za jejich nasazení a příjemně strávené dopoledne, které bylo opravdu velmi poučné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Abyste nebyli anonymní, budeme moc rádi, pokud ve výběru KOMENTOVAT JAKO vyberete předposlední možnost (název/adresa URL) a do políčka NÁZEV se podepíšete :)
Děkujeme za komentáře!