sobota 14. května 2016

Červencová škola Prosperity

I o prázdninách můžete využít služeb naší školy. Nabízíme několik zajímavých kurzů, výletů, akcí - a to jak v červenci, tak v srpnu. Konat se budou v pobočce v Nové Vsi u Kolína.

PRO PŘEDŠKOLÁKY
jsme připravili LETNÍ ŠKOLU s tříhodinovým výukovým programem, a to hned tři dny po sobě. Děti si vyzkouší, jaké to je být ve škole, naučí se plno zajímavých věcí, budou pracovat a hrát si pod vedením Dity Nastoupilové. Tento tříhodinový blok po dobu tří dnů stojí celkem 600 Kč.

Mohou využít i možnost pobýt celý den ve škole - otvíráme v půl osmé a vyzvednout si je můžete ve čtyři hodiny odpoledne. V ceně celodenního programu je i oběd a pitný režim. Cena za tři dny programu je 1200 Kč.

PRO ŠKOLÁKY 
jsme připravili LETNÍ ŠKOLU HEJNÉHO MATEMATIKY, také s tříhodinovým výukovým programem denně. Budeme si hrát nejen s čísly, ale i dřívky, zavítáme do země Biland, projedeme se matematickým autobusem, seznámíme se se zvířátky dědy Lesoně. Tříhodinový kurz hned tři dny po sobě vede Magda Málková a cena je 800 Kč.

Pokud budou chtít děti zůstat v letní škole celý den, mohou využít program od 7:30 do 16 h. Cena třídenního pobytu je 1400 Kč, cena je včetně obědů a pitného režimu.


BADATELSKÁ EKOEXPEDICE: HMYZÍ HOTEL
Přijďte s námi prozkoumat okolí školy, zmapovat rostliny a živočichy, kteří tu žijí, postavit hmyzí hotel, zkoumat, tvořit, přemýšlet, ...
Ve čtvrtek 14. července všechno tohle můžete zažít. Přijďte buď na tříhodinovou expedici (od 9 do 12), nebo s námi pobuďte celý den (od 7:30 do 16 h).

Plánujeme i dva výlety - jeden tematický do Prahy a jeden tajný, o kterém zatím vůbec nic neprozradíme :)

Červencové termíny najdete v přiloženém pdf souboru

Přihlašovat se můžete zde. Uzávěrka přihlášek: 30. 6. 2016.
Platby poukazujte na č. účtu 2800877774/2010 (Fio banka). Variabilní symbol: 201607. Do poznámky uveďte LETNÍ ŠKOLA a JMÉNO DÍTĚTE.

6 komentářů:

  1. Moc nerozumím tomu čtvrtečnímu programu a jeho ceně za ekoexpedici od 9-12 500kč a za program od 7:30- 16 jen 250?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, máte pravdu, ceny jsou tam přehozené. Expedice je za 250 Kč, celý den za 500 Kč. Omlouvám se za chybu.

      Vymazat
  2. Dobrý den,

    nemáte uvedené ceny výletů ...?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, cena výletu bude upřesněna v průběhu června. Zatím uvažujeme několik variant - cena se bude odvíjet od vybrané lokality.

      Vymazat
  3. Dobrý den,

    nemáte uvedené ceny výletů ...?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, cena výletu bude upřesněna v průběhu června. Zatím uvažujeme několik variant - cena se bude odvíjet od vybrané lokality.

      Vymazat

Abyste nebyli anonymní, budeme moc rádi, pokud ve výběru KOMENTOVAT JAKO vyberete předposlední možnost (název/adresa URL) a do políčka NÁZEV se podepíšete :)
Děkujeme za komentáře!