úterý 2. února 2016

Pozvánka na literární kavárnu

Nevyznáte se v nabídkách knihkupectví? Nevíte, jak vybrat knížku pro své dítě? Podle čeho vybírat? Podle obsahu? Obrázků? Autora? Jaký dárek vybrat pro vnouče, dítě kamarádky nebo pro svého začínajícího čtenáře?

Na tyto otázky (a na spoustu dalších) Vám pomůže najít odpověď naše literární kavárna na téma JAK VYBÍRAT VHODNÉ DĚTSKÉ KNÍŽKY?

Ve čtvrtek 3. 3. 2016 v 17 hodin se sejdeme v prostoru poděbradské Minervy21 (budova tenisových kurtů v Opletalově ulici 845) a nad kávou nebo čajem si budeme povídat o tom, jak se v nabídce knihkupců orientovat. Pomůže nám s tím člověk nejvíce povolaný - lektorka, pedagožka a autorka Dita Nastoupilová. Přiveze plno materiálů, ukázek, knížek, budeme společně listovat, číst si a diskutovat.

Těšíme se na Vás! Občerstvení zajištěno, vstup zdarma.
Přihlásit se můžete na Facebooku: https://www.facebook.com/events/1645534579029891/ nebo přijďte rovnou, bez přihlášení :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Abyste nebyli anonymní, budeme moc rádi, pokud ve výběru KOMENTOVAT JAKO vyberete předposlední možnost (název/adresa URL) a do políčka NÁZEV se podepíšete :)
Děkujeme za komentáře!