neděle 12. července 2015

Nabídka kurzů pro dospělé - školní rok 2015/16

https://drive.google.com/file/d/0Bw0XpV9aZgqMS0NOQ19hRWY4Mlk/view?usp=sharing
Milí rodiče, příznivci naší školy,

ve školním roce 2015/16 otevřeme i kurzy pro dospělé. Nemusíte mít dítě v naší škole, abyste se do nich mohli přihlásit. Jsou otevřené úplně všem.

Každý kurz má dva semestry, od října do ledna a od února do května. Kurzy se konají jednou za čtrnáct dní v 90-ti minutovém bloku.

Cena kurzu je 2 500 Kč za semestr.

A jaké kurzy nabízíme?

Matematika podle prof. Hejného pro dospělé
Přijďte si vyzkoušet matematiku hrou. Zkuste si indické násobení, postavte si krychlové stavby, podívejte se na matematiku jinýma očima. Zažijte si to, co nabízíme v hodinám našim dětem - radost z objevování a zkoumání.

Keramika
Přijďte se zastavit, tvořit a prožívat radost z vytvořeného díla. Kroužek umožňuje strávit společný čas při keramické činnosti. Hlína je člověku blízká již od pravěku a okouzluje nás i v době techniky - přesvědčte se o tom!

Zážitková angličtina
Přijďte si zahrát stolní hry v angličtině, přečíst si oblíbenou knížku v originále nebo zažít dobrodružství při objevování nového jazyka. Metodou CLIL (content and language integrated learning) zlepšete své komunikační schopnosti.

Rukodělné činnosti
Přijďte si vyrobit šperk, uplést něco na sebe, poklábosit u rukodělných aktivit, pracovat s hedvábím nebo proutím, vyrobit si novou dekoraci do bytu. Předat si vzájemně zkušenosti a dobré rady.

Rozvoj čtenářské gramotnosti
Naučíme vás vybrat si z textu to nejdůležitější. Vyznat se v tom, co čtete a správně zhodnotit a použít informace. Zvýšíme Vaši čtenářskou gramotnost a prohloubíme lásku ke knihám. Přijďte do našeho čtenářského klubu!

Nabídku si můžete vytisknout kliknutím na obrázek nahoře v článku, přihlášku najdete zde:

PŘEDBĚŽNÁ PŘIHLÁŠKA DO KURZŮ PRO DOSPĚLÉ

 Těšíme se na shledanou!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Abyste nebyli anonymní, budeme moc rádi, pokud ve výběru KOMENTOVAT JAKO vyberete předposlední možnost (název/adresa URL) a do políčka NÁZEV se podepíšete :)
Děkujeme za komentáře!