úterý 10. března 2020

AKTUÁLNĚ: Zrušení výuky ve školách


 
Vláda kvůli novému koronaviru ruší od středy 11. března výuku v základních, středních a vyšších odborných školách. Řekl to premiér Andrej Babiš (ANO) po jednání Bezpečnostní rady státu.
Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch (za ANO) doplnil, že rodiče mají nárok na ošetřovné.

Opatření je na dobu neurčitou.

AKTUALIZUJEME: Rodič dítěte do 10 let věku může žádat v této mimořádné situaci o OČR. Potvrzení vystavuje škola, máme připravené formuláře pro ty z Vás, kteří budou o tento příspěvek žádat. Dejte nám, prosím, vědět, zda budete tento dokument potřebovat, abychom ho pro Vás předvyplnili. Vyzvednout si ho můžete v pondělí 16. března 2020 v dopoledních hodinách v kanceláři školy.

Vzdělávání našich žáků bude od pondělí 16. března 2020 (po skončení jarních prázdnin) probíhat distanční formou. Využijeme moderní technologie (Skype, on-line aplikace), ale i pracovní listy. Naši žáci budou pracovat na svých úkolech a informace budou dostávat od svých vyučujících. Pokud nemá žák přístup k on-line prostředím, je možné si v pondělí 16. 3. 2020 v dopoledních hodinách vyzvednout vytištěné zadání práce. Pokud budete tuto podporu potřebovat, dejte nám, prosím, vědět co nejdříve (do neděle 15. 3.).

Posouváme i kurz Předškoláka. Termíny budou vyvěšeny na webových stránkách školy.

Situaci sledujeme a budeme vás informovat.
Tým ZŠ Prosperity

Žádné komentáře:

Okomentovat

Abyste nebyli anonymní, budeme moc rádi, pokud ve výběru KOMENTOVAT JAKO vyberete předposlední možnost (název/adresa URL) a do políčka NÁZEV se podepíšete :)
Děkujeme za komentáře!