úterý 1. října 2019

Seznamte se s Adélou Baškovou

Seznamte se s naší novou kolegyní Adélou Baškovou, která v naší škole pracuje na pozici asistentky pedagoga a vychovatelky školní družiny. Vede i některé odpolední kroužky.

Adéla Bašková se narodila v roce 1998 v Kolíně. Studovala na škole SOŠ a SOU řemesel Kutná Hora obor Sociální činnost, který úspěšně zakončila maturitní zkouškou. Na této škole měla možnost praxe v různých sociálních zařízení jako jsou například Domov Barbora Kutná Hora, G-HELP Kouřim, MŠ Křečhoř, Dětské centrum Kolín a další. Nyní studuje obor Učitelství 1. stupně a speciální pedagogika v Ústí nad Labem.

Ve svém volném čase ráda tráví chvíle se svými nejbližšími, rodinou a přáteli. Odmala má blízký vztah ke zvířatům, který stále trvá, a tak se čas strávený se zvířaty stal nejen relaxem, ale i Adélčinou potřebou. Mezi její další záliby patří gastronomie, myslivost a sport.

MOTTO: „Nejvznešenější umění je umění přinášet ostatním pocit štěstí.“ P. T. Barnum


OTÁZKY A ODPOVĚDI:
Co si představíte pod slovem PROSPERITA?
Slovo „PROSPERITA“ ve mně vyvolává pocity naděje v lepší a úspěšnější budoucnost. Rozvoj jedince či skupiny, který vede k úspěchu a zdaru společnosti.

Co považujete za svůj největší životní úspěch?
Tak to je zapeklitá otázka k zamyšlení. Za svůj život jsem poznala už pár úspěchů, které mě učinily šťastnou, ale i pár neúspěchů, ze kterých jsem si vzala ponaučení. Za můj největší dosavadní úspěch považuji to, že jsem se naučila přijímat věci tak, jak jsou. Nelámat si hlavu nad věcmi, které přes všechnu snahu nemůžeme změnit. Nacházet radost v každé maličkosti a především se snažit o to, dělat radost lidem kolem sebe. A protože jsem optimista tak věřím, že můj největší ŽIVOTNÍ úspěch ještě přijde.

Jaké tři lidské vlastnosti jsou pro vás nejdůležitější?
Je mnoho lidských vlastností, které považuji za nesmírně důležité. Za jedny z nejdůležitějších vlastností považuji trpělivost, laskavost a toleranci. Tyto vlastnosti jsou typicky lidské a přesto ne každý z nás je máme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Abyste nebyli anonymní, budeme moc rádi, pokud ve výběru KOMENTOVAT JAKO vyberete předposlední možnost (název/adresa URL) a do políčka NÁZEV se podepíšete :)
Děkujeme za komentáře!