úterý 14. května 2019

Seznamte se s ... Danielem Hollasem

Dovolte nám představit nového člena našeho pedagogického týmu.

Anglický jazyk začal v ZŠ Prosperity učit Daniel Hollas.
Dan strávil poměrně dlouhou dobu ve Velké Británii, kde se věnoval studiu angličtiny, ale pečoval také o postiženého chlapce a pracoval jako ošetřovatel v domově seniorů.

Své znalosti jazyka pak zúročil jako učitel angličtiny v České republice (hlavně ve firemních kurzech). Vlastní i svou firmu, které se věnuje.

Složil jak státní jazykovou zkoušku, tak i Certificate of Proficiency in English (C2). Dan má rád historii, zeměpis, hraje fotbal, šachy i tenis. A stejně jako ostatní členové týmu, i on odpověděl na tři otázky:


Otázky a odpovědi:
Co si představíte pod slovem PROSPERITA? 
Pod slovem ,,prosperita" si představuji součinnost všech možných lidských úspěchů a celkový výborný, či alespoň dobrý, stav a spokojenost člověka.

Jaké tři lidské vlastnosti jsou pro vás nejdůležitější? 
Čestnost, vstřícnost, pokora.

Co považujete za svůj největší životní úspěch? 
Složitá otázka .... Za svůj největší životní úspěch považuji asi to, že vlastním prosperující firmu a také to, že jsem se dokázal během pouhých 3,5 let naučit plynně anglicky. :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Abyste nebyli anonymní, budeme moc rádi, pokud ve výběru KOMENTOVAT JAKO vyberete předposlední možnost (název/adresa URL) a do políčka NÁZEV se podepíšete :)
Děkujeme za komentáře!