úterý 29. ledna 2019

Ohlédnutí za lyžařským kurzem

Čas od neděle do pátku jsme společně strávili v penzionu Erlebach ve Strážném. Podrobné fotogalerie jsme průběžně vkládali na Facebook, přesto nám dovolte ještě malé ohlédnutí s úplně novými fotkami od Katiefoto . Mockrát děkujeme paní Štěpánkové za to, že přijela na hory za námi, aby děti vyfotila.

Výcvik na lyžích byl tentokrát poměrně náročný, protože se sešlo velké množství nelyžařů a úplných začátečníků. Přesto se instruktorům za pár dní povedlo to, že děti jezdily na vleku a sjížděly sjezdovku - každý svým tempem a podle svých schopností.


Starší děti a zkušenější lyžaři se nebáli větší sjezdovky a kotvy. Užívali si nádherné počasí, které nás celý týden provázelo.

Samozřejmě nechybělo ani bobování, procházky a hry ve sněhu. Byli jsme se podívat i na stanici Horské služby ve Strážném (děkujeme paní Zelenkové za zprostředkování návštěvy).

Velké díky patří samozřejmě všem z penzionu Erlebach. Opět děkujeme za skvělou péči, výborné jídlo a úžasné zázemí.

Věříme, že si všechny děti týden na horách užily a že budou mít na co vzpomínat.













































Žádné komentáře:

Okomentovat

Abyste nebyli anonymní, budeme moc rádi, pokud ve výběru KOMENTOVAT JAKO vyberete předposlední možnost (název/adresa URL) a do políčka NÁZEV se podepíšete :)
Děkujeme za komentáře!