čtvrtek 28. června 2018

Škola v přírodě - poděkování

Vrátili jsme se ze školy v přírodě. Všechny děti jsou v pořádku, sice unavené, ale spokojené.

Dnes ráno jsme si ještě podepsali bílé kšiltovky, abychom měli vzpomínku na dobrodružnou školu v přírodě, kterou jsme si všichni moc užili.

Rádi bychom poděkovali neuvěřitelné péči rodině Erlebachových, která se o nás starala jako o vlastní. Máme zkušenosti s mnoha ubytovacími zařízeními, školami v přírodě, penziony nebo hotýlky. Nikde jsme se ale nesetkali s tak dokonalým servisem, jaký mají děti ve Strážném.

Nejen, že strava je domácí a vynikající, připravovaná s láskou a z domácích surovin, ale děti jsou ubytované v moderně zařízených pokojích s vlastním sociálním zařízením. K dispozici mají i další prostory, jako např. velkou hernu, kterou využívají nejen k hrám, ale i k diskotékovému řádění. Paní Erlebachová s úsměvem uklízí všechny rozlité šťávy, rozbité skleničky, přidává další porce jídla, zatápí a suší dětem boty nebo oblečení - někdy se divíme, kde bere tu energii...

Přímo u penzionu je les, ve kterém máme svůj strom "prakovník". Louky v blízkosti penzionu zase slouží k hrám i válení sudů. Za hodinu a půl jsme z penzionu u školy.

Zkrátka - je mnoho důvodů se vracet do penzionu Erlebach. I proto sem pojedeme znovu v zimě na další lyžařský výcvik. Už teď se moc těšíme! A moc děkujeme!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Abyste nebyli anonymní, budeme moc rádi, pokud ve výběru KOMENTOVAT JAKO vyberete předposlední možnost (název/adresa URL) a do políčka NÁZEV se podepíšete :)
Děkujeme za komentáře!