pátek 25. května 2018

Čaj o páté s Ninou Rutovou

V úterý odpoledne jsme v naší škole přivítali velmi vzácného hosta - Ninu Rutovou, odbornici na rozvoj dětského čtenářství, autorku metodik pro dětské knihy, konzultantku a bývalou šéfredaktorku časopisů Rodina a škola nebo Kritické listy.

Pod vedením Niny jsme zažili několik výukových lekcí a i my dospělí jsme se vžívali do kůže zapomnětlivého parašutisty nebo spícího zvířete. Vyzkoušeli jsme si i novou knihu z Baobabu - Radio BUCH, kterou napsala Magdalena Rutová - a moc jsme se bavili i při kreslení momentů z poslechu audioknihy.

Jsme moc rádi, že do naší školy jezdí odborníci z nejrůznějších oborů a že můžeme veřejnosti nabídnout jedinečné kurzy a aktivity. A jsme vděční za to, že lektoři si ve svých nabitých programech a diářích udělají čas, aby do naší školy přijeli. Snad se v budoucnu podaří i to, aby si tuto jedinečnou příležitost nenechalo ujít víc posluchačů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Abyste nebyli anonymní, budeme moc rádi, pokud ve výběru KOMENTOVAT JAKO vyberete předposlední možnost (název/adresa URL) a do políčka NÁZEV se podepíšete :)
Děkujeme za komentáře!