čtvrtek 15. března 2018

Sedmičky Josefa Lady

Tento týden se celá škola věnuje jednomu tématu, a to jsou ilustrátoři dětských knih. Ve třídách se bavíme o ilustracích, prohlížíme knížky, pracujeme s obrázky i texty, díváme se na animované pohádky, zkoumáme rukopisy jednotlivých ilustrátorů, kreslíme, pracujeme v centrech aktivit, ... a součástí tematického týdne je i výstava Josefa Lady.

V Tančícím domě byly děti poprvé a nikdo určitě nelitoval, že jsme se do Prahy vydali. Nejen, že pro někoho to byla první zkušenost s městskou dopravou, ale i samotná chůze po Praze nám poskytla nejrůznější zážitky. Na výstavě se někdo choval tak, jako by to byl denní chléb, jiný byl překvapený, že se "jen chodí a kouká". Zkrátka každý si našel to své. Z výstavy jsme se vydali do Městské knihovny, kde jsme měli připravený program a pak jsme si mohli prohlížet knížky nebo hrát hry. Celý den s obrázky a knížkami se vydařil, podívejte se na fotky:
































Žádné komentáře:

Okomentovat

Abyste nebyli anonymní, budeme moc rádi, pokud ve výběru KOMENTOVAT JAKO vyberete předposlední možnost (název/adresa URL) a do políčka NÁZEV se podepíšete :)
Děkujeme za komentáře!