středa 11. ledna 2017

Intenzivní kurz pro předškoláky

Vážení rodiče,
zveme Vás a Vaše děti do našeho nově otevřeného intenzivního kurzu pro předškoláky. Děti, které se chystají k zápisu do prvních tříd základních škol (a nemusí to být právě naše škola), připravíme v osmi setkáních na zápis a společně procvičíme a upevníme jejich znalosti a dovednosti.

Zaměříme se na rozvoj komunikačních dovedností, budeme trénovat sluchovou i zrakovou percepci, procvičíme hrubou i jemnou motoriku, věnovat se budeme i předčtenářské a předmatematické gramotnosti.

Termíny setkání: každou středu v únoru a březnu (zápisy do ZŠ probíhají v dubnu), tj. 1., 8. a 15. února a 1., 8., 15., 22. a 29. března 2017. Čas setkání: 15 - 16 h
AKTUALIZACE: Vzhledem k zájmu můžeme otevřít kurz i v čase od 13:30 do 14:30 h.

Cena za celý kurz je 1300 Kč. V ceně jsou i materiály pro děti a hodinová konzultace pro rodiče, na které probereme aktuální schopnosti a dovednosti každého dítěte a navrhneme individuálně možnosti a náměty pro další práci s dítětem.

V případě zájmu o kurz pro předškoláky nás kontaktujte na e-mailové adrese skola@skolaprosperity.cz.

Těšíme se!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Abyste nebyli anonymní, budeme moc rádi, pokud ve výběru KOMENTOVAT JAKO vyberete předposlední možnost (název/adresa URL) a do políčka NÁZEV se podepíšete :)
Děkujeme za komentáře!