čtvrtek 22. prosince 2016

Předvánoční výlet do Poděbrad

Poslední školní den tohoto kalendářního roku jsme vyrazili do Poděbrad. Chtěli jsme si ještě užít sváteční atmosféru vyzdobeného města, navštívit vánoční výstavu v muzeu a prohlédnout si poděbradskou knihovnu.

V muzeu se nám věnovala slečna průvodkyně a pod jejím vedením si děti vyrobily šiškovou ozdobičku na stromek. Prohlédli jsme si betlémy, vánoční stromky, expozici lázeňství, někteří si koupili drobné suvenýry a vydali jsme se do dětského oddělení poděbradské knihovny.

Tam se dětem otevřel doslova ráj. Děti se od knížek nemohly odtrhnout. Listovaly, četly, prohlížely - někdo se dokonce hned do knihovny přihlásil. Ještě ve vlaku děti zkoumaly zapůjčené knížky. A někde se prý do knihovny vrátí ještě dnes odpoledne.

Výlet se vydařil, děti byly spokojené, i když už se všichni těší na vánoční prázdniny! Podívejte se na fotky z dnešního předvánočního dne:



























Žádné komentáře:

Okomentovat

Abyste nebyli anonymní, budeme moc rádi, pokud ve výběru KOMENTOVAT JAKO vyberete předposlední možnost (název/adresa URL) a do políčka NÁZEV se podepíšete :)
Děkujeme za komentáře!