čtvrtek 23. července 2015

Spolupráce s Podhoubím

Naše škola navázala spolupráci s ekocentrem Podhoubí. A my jsme moc rádi, že Vám to můžeme oznámit prostřednictvím našich webových stránek.

Podhoubí provozuje dvě ekologické mateřské školy v Praze a mj. nabízí ekologické výukové programy pro školy. Pořádá i semináře pro rodiče a učitele, pořádá slavnosti pro veřejnost a v neposlední řadě pečuje o třešňový sad. A právě v sadu si škola Prosperity "adoptuje" svůj strom.

Víme, že to máme do Praha 4 trochu z ruky, nicméně můžeme náš strom pozorovat v průběhu roku, vyrobit si krmítko a přijet se podívat, kdo se v něm usadil, v sadu si děti z naší školy můžou udělat úkryty pro hmyz nebo ještěrky, sledovat život v sadu v průběhu roku a spojit návštěvu třeba s některým ze vzdělávacích pořadů, které ekocentrum Podhoubí nabízí.

A pokud se budete chtít do sadu podívat už nyní, není to vůbec žádný problém. V sobotu a v neděli se bude konat červencová brigáda - jestli máte čas a chuť pomoci dobré věci, jste vítáni!
Více informací naleznete na http://www.podhoubi.cz/proc-tresnovka-a-co-se-nam-jiz-podarilo/

Žádné komentáře:

Okomentovat

Abyste nebyli anonymní, budeme moc rádi, pokud ve výběru KOMENTOVAT JAKO vyberete předposlední možnost (název/adresa URL) a do políčka NÁZEV se podepíšete :)
Děkujeme za komentáře!