pátek 24. ledna 2020

Zimní pobyt v přírodě

Třetí týden v lednu jsme strávili pár dní na zimním pobytu v penzionu Erlebach ve Strážném. Sněhu tentokrát moc nebylo, přesto děti každý den lyžovaly jak na menší sjezdovce na Kolonce, tak i na větší červené.

Užili jsme si i bobování nebo procházek, hráli jsme hry, tradičně proběhla i diskotéka. Co je ale na podobných pobytech nejcennější je to, že děti napříč ročníky se mohou poznat v úplně nových situacích. Stejně je tak můžeme vidět i my, učitelé. A je to hezký pohled, když sedmák pomáhá balit prvňačce, aby se jí všechno vešlo do kufru, když kluci nesou holkám lyže k autobusu a když ve frontě na přidání večeře stojí všichni pohromadě.

Chceme moc pochválit všechny děti - byly skvělé. Děkujeme i všem z penzionu Erlebach za jejich péči a servis, který jsme dostali. Díky i instruktorům, kteří každý den mnohokrát zvedali děti a znovu a znovu je stavěli na nohy, pomáhali jim na vleku nebo nosili lyže. Už teď se těšíme na příští "lyžák".



Žádné komentáře:

Okomentovat

Abyste nebyli anonymní, budeme moc rádi, pokud ve výběru KOMENTOVAT JAKO vyberete předposlední možnost (název/adresa URL) a do políčka NÁZEV se podepíšete :)
Děkujeme za komentáře!