pátek 28. srpna 2015

Informace k novému školnímu roku

Vážení rodiče, milí příznivci školy,

ještě jednou moc děkujeme za včerejší schůzku, byli jsme moc rádi, že jsme Vás po prázdninách viděli a že setkání probíhalo v tak milé atmosféře.

Dnes jsme Vám poslali e-mailem informační e-mail, zkontrolujte, prosím, své schránky a pokud Vám e-mail nepřišel, dejte nám vědět.

Ještě ve zkratce shrnujeme nejdůležitější informace - i pro ty, kteří se naší schůzky nemohli zúčastnit. I pro ty, kteří vývoj v naší škole sledují...


Škola Prosperity otvírá 1. září 2015 předškolní klub v budově Toneru Recycling v Choťánkách, zároveň otvíráme i základní školu (1. - 5. ročník). Vzhledem k tomu, že škola zatím není zapsaná v rejstříku MŠMT, žáci budou zapsáni v režimu individuálního vzdělávání podle § 41 školského zákona. Naší spolupracující a "kmenovou" školou je základní škola EDUCAnet.

Žáci v základní škole budou vzděláváni ve dvou studijních skupinách - pohromadě bude druhá a třetí třída, v další skupině budou prvňáčci a děti ze čtvrtého a pátého ročníku. Ve 2. a 3. třídě bude jak učitel, tak asistent, ve skupině první, čtvrté a páté třídy počítáme i s párovou výukou.

Předškolní klub povedou dvě učitelky, na odpolední aktivity budou docházet externí lektoři (keramika, matematika prof. Hejného, předčtenářská gramotnost, angličtina).

Pokud máte jakékoli dotazy, kontaktujte nás na skola@skolaprosperity.cz, moc rádi je zodpovíme!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Abyste nebyli anonymní, budeme moc rádi, pokud ve výběru KOMENTOVAT JAKO vyberete předposlední možnost (název/adresa URL) a do políčka NÁZEV se podepíšete :)
Děkujeme za komentáře!