pondělí 6. července 2015

Seznamte se s ... Jarkou Maňáskovou

Další členkou týmu školy je Jarka Maňásková, třídní učitelka čtvrtého a pátého ročníku.

Narodila se v roce 1970 a v Poděbradech vystudovala střední zemědělskou školu. V roce 2014 si doplnila vzdělání studiem pedagogiky pro asistenty pedagoga (Vzdělávací institut Středočeského kraje).

Absolvovala kurz Asistent pedagoga pro děti ze sociálně znevýhodněného prostředí (Člověk v tísni, o.p.s.). Ve školním roce 2014/15 se zúčastnila projektu Systémová podpora inkluzivního vzdělávání v České republice, který pořádala Univerzita Palackého v Olomouci a Člověk v tísni. Nyní studuje speciální pedagogiku na Univerzitě Karlově v Praze.

Věnuje se i angličtině - v roce 2015 absolvovala vzdělávací program Teaching English - Primary Essentials. Od roku 2010 pracovala jako dobrovolník Centra pro integraci cizinců, předtím absolvovala kurzy English as a Second Language Adult and Continuing Education na Jefferson County Public School, Louisville, KY v USA.

V létě 2015 absolvovala letní školu s metodou Hejného v předmatematické výchově, v létě 2016 letní školu Hejného matematiky pro 1. stupeň (pokročilí).

Se svou rodinou (má dvě dcery - 18 a 8 let) žila tři roky v USA, odtud má i zkušenosti s domácím vzděláváním. Ráda tráví volný čas se svou rodinou, s dobrou knížkou, ráda cestuje a relaxuje na zahradě.

Otázky a odpovědi:
Co si představíte pod slovem PROSPERITA?
Pod slovem PROSPERITA si představím růst nebo rozkvět někoho nebo něčeho.

Jaké tři lidské vlastnosti jsou pro vás nejdůležitější?
Laskavost, trpělivost a vytrvalost.

Co považujete za svůj největší životní úspěch?
Za svůj největší úspěch považuji svou rodinu.

A motto, které Jarku provází?
"Vytrvalost není závod na dlouhou trať - je to mnoho krátkých závodů za sebou." ( Walter Elliot)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Abyste nebyli anonymní, budeme moc rádi, pokud ve výběru KOMENTOVAT JAKO vyberete předposlední možnost (název/adresa URL) a do políčka NÁZEV se podepíšete :)
Děkujeme za komentáře!